Dan Andersson

2010-02-11

Tuff tid.

Filed under: Uncategorized — Dan Andersson @ 16:27

Nu när resurserna börjar tryta i våra marker är det en välgärning att sätta ut lite foder åt de vilda djuren. Till fåglarna kan man lägga ut talgbollar, solrosfrön, hampfrön, äpplen (delade), kokosnötter (delade), jordnötter, man kan även smeta margarin på en trädstam. Till rådjur, hare och älg kan man lägga ut ensilage och till vildsvin och gulsparv kan man lägga ut havre.

Den värsta tiden är egentligen nu och fram till ungefär april innan det nya gröna börjar komma upp. Man känner sig ganska väl till mods när koltraten börjar sjunga under sena, milda marsnätter därför att då kommer belöningen för allt foder man lagt ut under vintermånaderna.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment