Dan Andersson

2010-04-14

Börja snoka!

Filed under: blandat — Tags: , , — Dan Andersson @ 13:06

Det går inte rätt till alla gånger i samhället och alla de funktioner som samhället sköta om. I skolan får man lära sig kritiskt tänkande men när man sen kommer ut i verkligheten verkar det som att man glömt alltihopa. Ju fler som snokar reda på sanningen ju bättre kommer verkligheten att te sig, tänk bara på alla de program som verkar på tv, kalla fakta, uppdrag granskning osv. Var aldrig rädd för att lägga näsan i blöt och säg till när något är fel, hur många är det som gör det idag? Det finns hur många exempel som helst när folk borde sagt till istället för att knyta näven i fickan, om ingen lyssnar så har man i alla fall försökt. Tänk på Göran Persson under den tid han dompterade i (S) undrar hur många som ville säga ifrån men inte vågade, å andra sidan hur många hojtade inte till men deras röster drunknade i allt annat politiskt tjafs…

snokis

2 Comments »

  1. Så rätt så, katolska kyrkan är ju snokisen just för ögonblicket verkar det som, men det finns ju mycket mer att snocka i.

    Comment by Sonia Eriksson — 2010-04-15 @ 02:12

  2. Sanningen ska fram! Vi måste jobba hårdare med naturvårdsfrågorna…

    Comment by Dan Andersson — 2010-04-16 @ 15:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment