Dan Andersson

2010-07-28

Algblomning

Filed under: debatt,naturvård — Tags: , — Dan Andersson @ 15:37

Hörde på nyheterna att algblomningen är i full gång i Östersjön. Lyssnade de inte på Fredrik Reinfeldt vid förra valet? Han har ju sagt att det inte finns någon algblomning, det är ett överdrivet problem enligt honom. Han sa så i DN vid förra valet, Fredrik måste väl ha massor av kunskap och erfarenhet av marinekologi? Eller är det nåt lurt här? Som vanligt har politikerna visat framfötterna och för att klara skinnet eller åtminstone försökt att rädda det som är kvar av deras hud så sopar de problemet under mattan. Varför vill de inte satsa på att rädda det som finns kvar av Östersjön? Rätta till kväve/fosfor balansen? De kanske inte vet vad det betyder….

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment